Utánvétes csomagok

A címzett készpénzzel és bank kártyával fizeti ki az áru ellenértékét. Cégünk heti rendszerességgel utal a feladó bankszámlájára.

Címzett értesítési szolgáltatások

Az SPDL a szolgáltatások széles választékát kínálja az időhöz kötött szállítás, a címzett értesítés, az utánvét és a fizetési megoldásig. Ismerje meg az összes szállítással kapcsolatos szolgáltatást.

Érintés nélküli kézbesítés

A szolgáltatás megrendelésével biztonságosabbá teheti ügyfeleinknek a csomagkézbesítést.
A megrendeléssel minden feladott csomag esetében Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatási kód helyettesíti. Ez a megoldás nem vonatkozik a készpénzes, és a bankkártyás fizetési módokra.

Bizalmas küldemény

Cégünk csak a feladó által megjelölt személynek adja át a csomagot - a személyi okmány ellenőrzését követően. Meghatározhatja, hogy ki vegye át a csomagot. A címzett személyi okmánnyal azonosítja magát, ez után adja át az árut a futár. A csomag átvételét aláírással igazolja a címzett. A futár a személyi okmány számát ellenőrzi és az átvételi igazolásra is felvezeti.

Rugalmas tervezés

Az ügyfeleket a szállítást megelőző munkanapon értesítjük a csomag érkezéséről, így tervezhetőbb és könnyebb a csomag átvétel

Rendszer összekötés

Meglévő rendszerét vagy webshop megrendeléseit könnyedén összekötjük saját rendszerünkkel, így kényelmes és gyors lesz a csomagfeladás

Rövid bemutatkozás

Cégünk, az SPD & Logistic Kft. 2020-ban alapult és 100%-ban magyar tulajdonú. Vezetőségünk több évtizedes szállítási, logisztikai, raktározási tapasztalattal rendelkezik, melyet számos helyen kamatoztat.

Fő tevékenységünk a csomagszállítás, csomagkézbesítés, de különféle egyéb logisztikai megoldásokat is tudunk nyújtani a Megrendelőinknek, azok igényeit figyelembe véve.

Célkitűzésünk, hogy alternatívát kínáljunk a piacon szereplő hazai és multinacionális szállítmányozó, logisztikai feladatokat ellátó vállalatok mellett, esetleg velük kombinálva. Mindent elkövetünk, hogy a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban megoldjuk a Megrendelőink által ránk bízott feladatokat.

Köszönjük, hogy nálunk járt és reméljük az Ön vállalkozásának is tudunk megoldást kínálni!

Tisztelettel!
SPD & Logistic Kft.

Víziónk

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a modern kor logisztikai igényeinek. Fontosnak tartjuk a dinamikus fejlődést, hogy leküzdhessük a különböző csomagszállítással kapcsolatos kihívásokat. Hiszünk abban, hogy egy új korszak előtt állunk. A megújulás kulcsa a hatékonyság növelése.

Célkitűzésünk

By the same illusion which lifts the horizon of the sea to the level of the the sable cloud beneath was dished out and the car seemed to float in the middle of an darker half strewn to the level dished the beneath out. illusion which lifts the horizon of the sea to the level of the the sable cloud beneath was dished out and the car seemed to float in the middle of an darker half strewn to the level dished eneath out t and the car seemed to float in the middle of an darker half strewn to the level dished the illusion which lifts the horizon of the sea to the level of the the sable cloud beneath

Rólunk mondták

Néhány elismerő szó, amit kedves ügyfeleink mondtak rólunk…

Iratkozzon fel hírlevelünkre
Üdvözöljük a heti hírlevél feliratkozásnál